Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΕΝΑΣ... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ!

OTAN TO ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ!


Ο περίφημος΄΄Βασιλικός ΄΄ γάμος.. εντυπωσιάσε τόσο πολύ, που αν μη τι άλλο, προκάλεσε.Τη στιγμή που η φτώχεια χτύπησε σαν κεραυνός όλη την ανθρωπότητα και ο κόσμος πλέον έχει ξεχάσει πολλά από αυτά που του..προσέφερε το σύγχρονο μοντέλο ζωής, αφού αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις εικονικές ανάγκες,έρχονται οι πρίγκιπες να μας επιδείξουν τα μεγαλεία και τα πλούτη που κατέχουν,όχι βέβαια από τον ιδρώτα τους αλλά από τα προνόμια που τους παρέχει το αναχρονιστικό πολιτικό σύστημα τους.

Την μεγαλύτερη ευθύνη και αυτή τη φορά την έχει η βιομηχανία της τηλεόρασης που προσπαθεί να ΄΄πουλήσει΄΄ ότι επίκαρο…προϊόν έχει στα χέρια της.Ενα βασιλικό ζεύγος που εκτός από τα προνόμια που διαθέτει έχει μαζί του και όλα τα μέσα ενημέρωσης,αν όχι προπαγάνδας,μαζί του!Μία ισχυρή συμμαχία που προκάλεσε για άλλη μία φορά το δημόσιο αίσθημα.

Πόσο μακριά είναι όλοι τους από την σκλήρη πραγματικότητα που βιώνει σήμερα η ανθρωπότητα;

Από την Κένυα μέχρι την Αυστραλία και τις ΗΠΑ μέχρι τη Νορβηγία, όλος ο κόσμος είχε την Παρασκευή στραμμένο το βλέμμα στο Λονδίνο, για το γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κέιτ Μίντλετον.

Λίγη ταπεινότητα και συναίσθηση δε βλάπτει!

Του Γιώργου Θεοχάρη

Πηγή: agioritikovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου