Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η ιστοσελίδα ερευνητικής εργασίας του Λυκείου Πεδινής Ιωαννίνων



Μικρές ομάδες εργασίας είχαν αναλάβει να διερευνήσουν τις πηγές, να συλλέξουν τα δεδομένα, να τα εξετάσουν κριτικά, να τα επεξεργασθούν και να δημιουργήσουν νέες, πρωτότυπες συνθέσεις. Δούλεψαν ομαδικά και ανέπτυξαν σχέσεις συνεργασίας και συλλογικότητας με τα άλλα μέλη των ομάδων εργασίας. Συνέθεσαν σύντομες εργασίες με εικόνα και λόγο, έκαναν ηχογραφήσεις, φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπήσεις.

Τελειώνοντας την ερευνητική εργασία του α΄ τετραμήνου 2011-12, ολοκληρώσαμε (σχεδόν) και τη δημοσίευση των εργασιών μας στην ιστοσελίδα  που δημιουργήσαμε γι` αυτό το σκοπό. Οργανώσαμε το υλικό μας κατά θεματικές σελίδες και υποσελίδες, που βρίσκονται στο αριστερό μενού του ιστοτόπου.
Στις σελίδες μας μπορείτε να βρείτε και πλούσιο εικονιστικό υλικό το οποίο προέρχεται, κατά το μεγαλύτερο μέρος του, από την ψηφιοποίηση εικόνων που περιλαμβάνονται στα λευκώματα του κυρίου Αν. Παπασταύρου, τα οποία αναφέρουμε στη βιβλιογραφία. Τον ευχαριστούμε θερμά και από εδώ, γιατί με μεγάλη προθυμία μας έδωσε την άδεια να ψηφιοποιήσουμε ό,τι και όσο εικονιστικό υλικό από τα λευκώματά του χρειαζόμασταν. Πιστεύουμε ότι όλη αυτή η συλλογή εικόνων, που προέρχονται από την εικαστική απόδοση εκείνης της εποχής, μας έφερε πιο κοντά στο «κλίμα» και την "ατμόσφαιρα" της εποχής.

Οι κριτική σας θα μας βοηθήσει πολύ να εμπλουτίσουμε τις ιδέες μας και να βελτιώσουμε τη δουλειά μας.


http://estamou.blogspot.com/2012/01/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου