Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι της Χ.Α.

«Πεινάτε σα ρεμάλια και τρώτε τα παιδιά… μίλα ελληνικά ή ψόφα»! 
 «Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω, αχ, το Άουσβιτς, πόσο το αγαπάω!».
 «Θα μπω και στη βουλή είναι όλοι μαζεμένοι, πολύχρωμο μαντρί είναι οι προσκυνημένοι, τα κλεμμένα πλούτη, τα τόσα ψέματα τους, στο όρκο μου και εκδίκηση θα έρθει κι η σειρά του. Θα μπω και μέσα στη Βουλή και θα την κάψω όλη».
Ορίστε κύριοι που ψηφίσατε τη Χρυσή Αυγή γιατί δήθεν είναι αντισυστημικοί. Οι φασίστες που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να σπέρνουν το μίσος απέναντι στο άλλο, το φόβο και την κοινωνίας της ζούγκλας.
Τα παραπάνω είναι στίχοι από τραγούδια του συγκροτήματος … Pogrom στο οποίο μπασίστας ήταν ο νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες, Αρτέμιος Ματθαιόπουλος. Είναι αυτός που πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Ν. Σιώη.

Για τον Ματθαιόπουλο λέγεται ότι είναι παντελώς άσχετος με τις Σέρρες αλλά επειδή είναι «φίλος» της κόρης του Μιχαλολιάκου, πήρε τη θέση στο κοινοβούλιο. Οπότε, μένει μόνο η κόρη να μπει στη Βουλή για να έχουμε όλη την οικογένεια Μιχαλολιάκου σε παράταξη. Άντε και στις επόμενες εκλογές βρε παιδιά, μη χάσουμε τέτοιο θέαμα.
Πάντως, ο νέος βουλευτής που δηλώνει και μουσικολόγος, υιοθετεί πλήρως τις απόψεις για το Άουσβιτς και για την… ανωτερότητα της ελληνικής φυλής όπως και επίσης θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κάψει τη Βουλή τώρα που μπήκε μέσα.
Να τον χαίρονται, λοιπόν, οι ψηφοφόροι της Χ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου