Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινά για δεύτερη χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ι.Μ. Πρεβέζης


prevezis

Μεγάλη  είναι η ανταπόκριση των  μαθητών  και  των εκπαιδευτικών  στην πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης  Νικοπόλεως-Πρεβέζης για την λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης.
Η προσπάθεια ξεκίνησε πέρσι περίπου στα μέσα της σχολικής χρονιάς και όπως επεσήμανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος  στόχος ήταν  την φετινή χρονιά τα  ενισχυτικά μαθήματα για παιδιά  δημοτικού και γυμνασίου να ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, οι εκπαιδευτικοί που κλήθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ανταποκρίθηκαν με προθυμία κι έτσι  τα τμήματα που θα λειτουργήσουν από τον Οκτώβριο θα μπορέσουν να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση.
Το  περσινό πρώτο εγχείρημα για την λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην προθυμία των εκπαιδευτικών αλλά και των εθελοντών που κράτησαν ανοιχτό καθημερινά τον χώρο του Πνευματικού Κέντρου όπου διεξήχθησαν τα μαθήματα.
Ο Μητροπολίτης Πρεβέζης ευχαριστεί  όλους όσοι αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή δίνοντας την υπόσχεση ότι και φέτος με διακριτικότητα και εχεμύθεια τα παιδιά των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα θα μπορέσουν να έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου