Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Παρουσίαση Τόμου Πρακτικών για το Μάθημα των Θρησκευτικών

Tο Εργαστήριο Παιδαγωγικής – Χριστιανικής Παιδαγωγικής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας Α.Π.Θ. σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Τόμου των Πρακτικών του διήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Το Μάθημα των Θρησκευτικών: Προβληματισμοί - επισημάνσεις – προτάσεις» που διοργανώθηκε πέρυσι στις 11 και 12 Μαρτίου 2013. Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 και ώρα 18.30 το απόγευμα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης (Μητροπολιτικό Μέγαρο, Βογατσικού 7). 
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο τ. Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. Καθηγητής Νικόλαος Ιντζεσίλογλου, ενώ έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν με παρεμβάσεις τους εισηγητές του Συνεδρίου καθώς και πανεπιστημιακοί καθηγητές και ειδικοί επιστήμονες του Α.Π.Θ. 
Την επιμέλεια της έκδοσης είχε ο Σωτήριος Μιχελουδάκης, δικηγόρος και Διδάκτωρ ΑΠΘ και ο Ευάγγελος Πεπές, εκπαιδευτικός θεολόγος και Διδάκτωρ Α.Π.Θ. Ο Τόμος εκδόθηκε με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης και αφιερώνεται στον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλόνικης κ.κ. Άνθιμο, ο οποίος θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του.
Δείτε και 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου