Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή βασιλόπιτας Παραρτήματος ΠΕΘ Κέρκυρας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ενημερωτική - επιμορφωτική ημερίδα του παραρτήματος της ΠΕΘ Κέρκυρας στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων.

Κατά την συνάντηση ο Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ01 κ. Τριαντάφυλλος Σιούλης ενημέρωσε τους θεολόγους καθηγητές για τρέχοντα ζητήματα και αναφέρθηκε στη συνέχεια σε θέματα που αφορούν στην διδασκαλία του ΜτΘ και την αξιολόγηση των μαθητών, ακολούθησε δε εποικοδομητικός διάλογος. 

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο και ευχαρίστησε εκ μέρους του όλους τους θεολόγους καθηγητές για την ουσιαστική συμβολή τους στα σχετικά δρώμενα κατά την υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. 

Τέλος ο Πρόεδρος του τοπικού Παραρτήματος της ΠΕΘ κ. Νικόλαος Μαυρωνάς, διερμηνεύοντας όλους τους παριστάμενους θεολόγους, ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο κ. Νεκτάριο για το ενεργό και διαρκές ενδιαφέρον του για το ΜτΘ και τους θεολόγους καθηγητές καθώς και για το γεύμα που παρατέθηκε στη συνέχεια. (δείτε περισσότερες φωτογραφίες)











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου