Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Υπογράφεται το κείμενο για το Αυτόνομο από τους Προκαθημένους στην Αγία και Μεγάλη ΣύνοδοΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ Ι Σ. Καρεκλά, Γ. Φερδής
Το συμφωνηθέν κείμενο περί του Αυτονόμου και του τρόπου ανακήρυξής του υπογράφεται αυτή την ώρα από τους Προκαθημένους των Εκκλησιών και τους ιεράρχες- μέλη των αντιπροσωπειών των Ορθοδόξων Εκκλησιών που συμμετέχουν στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο.
Οι εργασίες τις Συνόδου είναι σε εξέλιξη. Θα συνεχιστούν και το απόγευμα.
Νεότερη ενημέρωση στις 14:15
Το θέμα του γάμου και τα κωλύματα αυτού επεξεργάζονται από το πρωί οι αντιπροσωπείες των Εκκλησιών που συμμετέχουν στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο, το οποίο θα τους απασχολήσει και κατά τις απογευματινές εργασίες της Συνόδου.
Ακόμη, το απόγευμα θα ξεκινήσει η συζήτηση για το τελευταίο κείμενο της Συνόδου που αφορά στις σχέσεις της  Ορθόδοξης Εκκλησίας προς τον λοιπό χριστιανικό κόσμο.
Κατά τις πρωινές εργασίες της Συνόδου, υπογράφηκε το κείμενο για το Αυτόνομο ενώ ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του κειμένου για τη νηστεία. Αύριο το πρωί, οι Προκαθήμενοι των Εκκλησιών αναμένεται να συνεδριάσουν για περίπου δύο ώρες με βασικό τους θέμα το μήνυμα της Συνόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...