Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ο νυν υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστα Ζουράρις για τα νέα Π.Σ. στα Θρησκευτικά "... όταν το ΝΑΤΟ θέλει να γράψει για τα πολιτιστικά αυτό γράφει ... Νατοϊκό κείμενο είναι αυτό ..."

Ο νυν υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις για τα νέα Προγράμματα Σπουδών στα Θρησκευτικά: "... όταν το ΝΑΤΟ θέλει να γράψει για τα πολιτιστικά αυτό γράφει ... Νατοϊκό κείμενο είναι αυτό ..." δείτε από 07:20' και μετά καθώς και για Τριμερή και κέντρα του Σόρος που παρεμβαίνουν στα προγράμματα σπουδών. 


Αξίζει να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εισήγηση του Κώστα Ζουράρι, Πολιτειολόγου - Πανεπιστημίου Ρaris VIII, με θέμα: «Ελληνική Πολιτειολογία και ορθόδοξη αγωγή», η οποία έγινε στο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο για το Μάθημα των Θρησκευτικών που διοργάνωσε το Εργαστήριο Παιδαγωγικής -- Χριστιανικής Παιδαγωγικής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. και στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, στις 11 -- 12 Μαρτίου 2013 με θέμα: Το Μάθημα των Θρησκευτικών: Προβληματισμοί -- Επισημάνσεις -- Προτάσεις.

1 σχόλιο:

  1. Ο Ζουράρις μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάψει όλες τις λάμπες με την πιο άστοχη θέση. Νυν υπέρ πάντων ο εγωισμός του. Αυτός ακυρώνει οποιοδήποτε θετικό έχει. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε ότι παραπέμπει συχνά στον Μακρυγιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή