Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Προτιμώ την εποχή των σπηλαίων



Τι θα λέγατε για μία ΔΗΘΕΝ πολιτισμένη, ΔΗΘΕΝ αναπτυγμένη, ΔΗΘΕΝ ευνομούμενη και ΔΗΘΕΝ δημοκρατική χώρα που στην πρωτεύουσά της υπάρχουν 33.000 άστεγοι μαθητές οι οποίοι ζητιανεύουν για να μην κοιμηθούν στον δρόμο;

Η Νέα Υόρκη, αυτό το παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού, είναι το μέρος της φρικτής αυτής πραγματικότητας. Στην φωτογραφία βλέπετε έναν από αυτούς τους μαθητές που ζει το περίφημο «αμερικανικό όνειρο».

Η πολυλογία είναι το κύριο χαρακτηριστικό των «πολιτισμένων» αυτής της γης. Και όπου πολιτισμένος να διαβάζετε ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ.

Γιατί το δεύτερο χαρακτηριστικό των «πολιτισμένων» είναι η υποκρισία.

Κανένα ΔΗΘΕΝ έγκυρο κανάλι, κανένας ΔΗΘΕΝ μαχόμενος δημοσιογράφος, κανένας ΔΗΘΕΝ δημοκράτης πολιτικός, κανένας ΔΗΘΕΝ αγωνιστής κόμματος δεν θα ασχοληθεί με το σημερινό θέμα. Και αν ασχοληθεί είτε θα το θεωρήσει σαν κάτι φυσικό που δεν αξίζει και πολύ την προσοχή μας, είτε θα ρίξει το φταίξιμο σε κάποιον πολιτικό αντίπαλο.

Να χαίρεστε όλοι μαζί την ανάπτυξή σας, τα γκάτζετ σας, τα ριάλιτί σας, τους επωνύμους σας, τα υβριδικά αυτοκίνητά σας, τους πόντους που κερδίζετε από τις κάρτες σας, και όλα τα «σας» που δημιουργούν αυτό το εγκληματικά άδικο, άπληστο, καταστροφικό, απάνθρωπο, ηλίθιο Παγκόσμιο Σύστημα.

Εγώ προτιμώ τις σπηλιές.

Έχω άδικο άραγε;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου