Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Κατάθεση και έγκριση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Το υπουργείο Παιδείας με έγγραφο (δείτε εδώ το έγγραφο) που απέστειλε προς όλες τις σχολικές μονάδες κάνει γνωστό ότι, βάσει των εγκυκλίων του Υ.ΠΑΙ.Θ. με αρ. πρωτ. 163790/Γ7/31-10-2013 (Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων) και 165947/Γ7/4-11-2013 με θέμα «Διευκρινίσεις ως προς την εγκύκλιο Ανακοινοποίησης στο ορθό με αρ. πρωτ. 126889/Γ7/13-9-2013 «Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων», 

Α. Ολα τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιούνται εκτός Ευέλικτης Ζώνης κατατίθενται στον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων ή ΚΕΣΥΠ, ο οποίος θα εισηγηθεί στην Επιτροπή Σχολικών Δραστηριοτήτων που γνωμοδοτεί στο Διευθυντή Εκπαίδευσης για έγκριση των Προγραμμάτων αυτών. 

Β. Τα προγράμματα που πραγματοποιούνται εντός Ευέλικτης Ζώνης μπορούν να κατατεθούν και στον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων ή ΚΕΣΥΠ, εάν ο εκπαιδευτικός που τα υλοποιεί θέλει κάποια στήριξη με παιδαγωγικό υλικό ή να λαμβάνει μέρος στις επιμορφώσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται από τις Διευθύνσεις μέσω του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων ή ΚΕΣΥΠ και με έγκριση από τη Διεύθυνση Σ.Ε.Π.Ε.Δ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. Στο τέλος του σχολικού έτους δίνεται βεβαίωση για την υλοποίηση του Προγράμματος υπογεγραμμένη από το Διευθυντή Εκπαίδευσης και τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων ή ΚΕΣΥΠ. 

Γ.Οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι δεν έχουν καταθέσει το έντυπο πρότασης του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων ή ΚΕΣΥΠ και επιθυμούν, μπορούν να το καταθέσουν, μέχρι την Πέμπτη 12-12-2013, στον Υπεύθυνο της Διεύθυνσης για όλα τα παραπάνω.


http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/katathesi_egrisi_programmaton_sxolikon_drasthriothton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου