Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο θεματικό χωριό "Βηθλεέμ" από την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος


Αγαπητοί μας κ.κ. Διευθυντές και Σχολικοί Σύμβουλοι,
 Η Ιερά Μητρόπολίς μας και το "Κέντρο Νεότητας" αυτής, μετά την επιτυχία του περσινού χριστουγεννιάτικου θεματικού χωριού "Βηθλεέμ", ετοιμάζουν εν όψει και των φετινών Χριστουγέννων κάτι αντίστοιχο: ένα συναρπαστικό ταξίδι στην προδοκία του Λυτρωτή από όλους τους λαούς του κόσμου. Για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθούν οι τεχνικές του "μαύρου θεάτρου" και ευελπιστούμε σε ένα αποτέλεσμα αισθητικά ευχάριστο, αλλά και διδακτικό για τους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες μας, ωφέλιμο στην πορεία προς τη Γέννηση του Χριστού μας. 
Επειδή αξίζει όσο το δυνατόν περισσότερο να βιώσουν την εμπειρία αυτή (μεμονωμένα ή ως σχολικές ομάδες των 30 μαθητών), σας παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τα σχολεία της αρμοδιότητάς σας, προωθώντας τους εγκαίρως το συνημμένο ενημερωτικό υλικό, ώστε να μας δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 7/12/2014. 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας περιμένουμε είτε στην επίσημη παρουσίαση της "Γαλιλαίας των Εθνών" (Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 - ώρα 11.00 π.μ.) είτε οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα! 
Για το "Κέντρο Νεότητας" της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης 
Εντολή του Σεβ. Μητροπολίτου μας και Προέδρου του Δ.Σ. 
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 
Αρχιμ. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου