Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Επιμορφωτική συνάντηση Θεολόγων Νομού Ιωαννίνων



Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Σας κάνω γνωστό πως την την Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00-14:00 μ.μ. στο 5ο Γυμνάσιο Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί, κατόπιν εγκρίσεως της Περιφερειακής Δ/ντριας Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ηπείρου, επιμορφωτική συνάντηση των Θεολόγων καθηγητών του Νομού.

Παρακαλούνται οι Δ/ντες των σχολείων να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των Θεολόγων καθηγητών με σκοπό να μη παρακωλύονται τα μαθήματα του σχολείου, ώστε όλοι οι συνάδελφοι να προσέλθουν στη συνάντηση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς 

Ο Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ01 
Δρ. Τριαντάφυλλος Απ. Σιούλης

1 σχόλιο:

  1. Σχολικός Σύμβουλος στο νομό Αττικής σε ανάλογη συνάντηση μας ανέφερε περιπτώσεις συναδέρφων που στην προσπάθεια τους να εφαρμόσουν τα ΝΠΘ που ισχύουν από το Σεπτέμβριο, έχουν καταργήσει Σαββατοκύριακα, Εορτές ,Διακοπές, ελεύθερο χρόνο κτλ . Ψάχνουν με τις ώρες το υλικό του ΙΕΠ που είναι 100άδες σελίδες και κατατρίζουν μετά από πολύ κόπο και μόχθο σχέδια μαθήματος και τα παρουσιάζουν στους μαθητές. Είδατε που έχει οδηγήσει η κατάργηση του σχολικού βιβλίου; Σε τέτοιου είδους ακρότητες και παραλογισμούς. Πότε θα σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή