Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Οι Τούρκοι άνοιξαν τους οχετούς τους: «Άνθρωπος της CIA ο Βαρθολομαίος»- Ο «Αρχιβρωμερός» Ιερώνυμος θα λάβει την απάντηση του”



ΤΟΥΡΚΙΑ – Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις του τουρκικού τύπου προς τους Ιεράρχες της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Μόλις μία μέρα πέρασε, από την επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο και οι Τούρκοι επανήλθαν δριμύτεροι.

Σήμερα λοιπόν η εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» αφήνει υπόνοιες για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ότι μαζί με τη CIA παρείχε βοήθεια στον Φετουλάχ Γκιουλέν για το πραξικόπημα το 2016. όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ, Μαρία Ζαχαράκη. Αξίζει να σημειωθεί, πως η “λασπολογία” για τον Αρχιεπίσκοπο συνεχίστηκε και σήμερα. 

«Αν το πραξικόπημα πετύχαινε, ο ‘Άγιος αυτός Άνθρωπος’ (σ.σ. Βαρθολομαίος), όπως τον χαρακτήρισε ο πρώην διευθυντής της ‘Χουριέτ’ Ερτουγρούλ Οζκιόκ, θα ήταν ο πρώτος που θα επισκεπτόταν για να συγχαρεί τον προδότη Φετουλάχ Γκιουλέν και για να του δείξει πόσο τον αγαπάει», γράφει ο Ταμέρ Κορκμάζ στη «Γενί Σαφάκ», ο οποίος κάνοντας παράλληλα κι ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου τον χαρακτηρίζει «Αρχι-βρωμερό» και «βλαμμένο», τα «αλαζονικά λόγια» του οποίου θα λάβουν την απάντησή τους σε λίγες ημέρες.
Υπενθυμίζεται πως μέχρι τις 15 Ιουλίου αναμένεται να έχει ανακοινωθεί και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας της Τουρκίας, αναφορικά με την προσφυγή για την εκ νέου μετατροπή του Συμβόλου της Ορθοδοξίας σε τέμενος.


Ωστόσο, δημοσιογράφος της φιλο-κυβερνητικής εφημερίδας «Σαμπάχ», εκτιμά ότι το καθεστώς του τζαμιού της Αγίας Σοφίας θα διασφαλιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου