Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Έλα Πατρο - Κοσμά να δεις τί ετοιμάζουν στα σχολειά μας….



Γράφει ο π. Νεκτάριος Σαββίδης στην Romfea.gr
Υπεύθυνος Γρ. Εξ. Ιεραποστολής της Ι.Μ. Βεροίας
Γονέας και Εκπαιδευτικός

Ποιος φανταζόταν ποτέ ότι τα παιδιά μας στο σχολείο σήμερα κινδυνεύουν από την ίδια ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας;

Ή ας το πω πιο απλά : Βάλαμε με τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα. Τα γράφουμε όλα αυτά στο άκουσμα της φρικτής είδησης , που αφορά τα ορθόδοξα, ως επί το πλείστων, ελληνόπουλα που φοιτούν στα σχολεία.

Και ποια είναι αυτή η είδηση; Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου συναντήθηκε με τα μέλη της, Θού Κύριε, ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου «Δύναμη Ζωής», Βαγγέλη Σκούφα, λογιστή και μέλος των Οικογενειών «Ουράνιο Τόξο» και Άννα Κουρουπού, διευθύντρια του «Red Umbrella Athens» και την υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλλα Μπελιά, ακτιβίστρια, νηπιαγωγό και συνδικαλίστρια και φυσικά (!!!) αποδέχθηκε την πρόταση να συσταθεί ομάδα εργασίας με αντικείμενο τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τους τρόπους διαχείρισης καθημερινών ζητημάτων σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητος φύλου και χαρακτηριστικών φύλου, καθώς επίσης και έμφυλων στερεότυπων και σεξισμού που προκύπτουν στην σχολική ζωή…

Περιττό να πούμε πως το : «Red Umbrella Αthens» (RUA), είναι πρωτοβάθμιος φορέας πρόληψης και ενδυνάμωσης εργαζόμενων στο σεξ, στο κέντρο της Αθήνας….. Μάλιστα…

Λοιπόν τί δεν καταλαβαίνουμε εμείς οι γονείς, οι Θεολόγοι και οι υγιώς σκεπτόμενοι εκπαιδευτικοί;

Δεν έχουμε κάτι με τους ανθρώπους που παιδεύονται από τις διαστροφές και τις ανθρώπινες αδυναμίες της σαρκός.

Άλλωστε ο Ιησούς Χριστός είναι εδώ για όλους εμάς τους αμαρτωλούς και είναι άπειρο το έλεος Του για κάθε μετανοούντα.

Αυτοί λοιπόν οι παραπάνω θα έχουν λόγο στην Εκπαίδευση για να κατευθύνουν τα παιδία μας;

Έλεος! Ε, όχι κ. Υπουργέ, που προσπαθείτε τόσο καιρό μεθοδικά και ύπουλα να φέρετε τον θρησκευτικό ισοπεδωτισμό με τους φακέλους του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία, παρά τις αντιδράσεις της Εκκλησίας μας και την απόρριψη του Σ.Τ.Ε, θα βάλετε τώρα σε πειρασμό και κίνδυνο τα παιδιά μας.

Αφήστε λοιπόν, ήσυχα τα ορθόδοξα Ελληνόπουλα να ξεδιψάνε από τα γάργαρα νερά της Ορθόδοξης κατήχησης για όλα τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και για το συγκεκριμένο θέμα.

Εμπιστευθείτε κ. Υπουργέ και για τα θέματα αυτά την θεραπευτική της Εκκλησίας μας.

Σας παρακαλούμε , μην έχετε Χριστιανοφοβία!!!

Κι εμείς αγαπητοί γονείς και εκπαιδευτικοί «Στώμεν καλώς»!

Και επειδή πρόκειται και για παιδιά «Στώμεν μετά φόβου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου