Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Καθομολόγηση και Απονομή Πτυχίων στην Α.Ε.Α. Βελλάς Ιωαννίνων (ΦΩΤΟ)

apomoni bellas 11

Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε η καθομολόγηση και απονομή πτυχίων στους σαράντα έναν (41) νέους αποφοίτους της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας (Α.Ε.Α.) Βελλάς Ιωαννίνων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ενώ εκτός των καθηγητών και των φοιτητών της Ακαδημίας και των γονέων και φίλων των αποφοίτων παρευρέθηκαν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βελλάς Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Τραϊκάπης και ο Διευθυντής του Δημοσίου ΙΕΚ Ιωαννίνων κ. Μιχαήλ Αλεξίου.

Στην όλη εκδήλωση κυριάρχησαν τα ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης για την ολοκλήρωση των σπουδών των νέων αποφοίτων αλλά και θλίψης και πικρίας για την προγραμματισμένη αδικαιολόγητη παύση λειτουργίας της Ακαδημίας και συγχώνευσής της από το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Μετά την προσευχητική έναρξη, την τελετή άνοιξε η Πρόεδρος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου της Ακαδημίας κα Μαρία Ράπτη, Καθηγήτρια, η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους απηύθυνε καρδιακούς λόγους προς τους νέους αποφοίτους.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Αντιπροέδρου της Εστίας Αποφοίτων της Ακαδημίας κ. Ιωάννη Μπισιέλα, του Προέδρου του Συλλόγου των Φοιτητών της Α.Ε.Α. «Άγιος Αυξέντιος ο εκ Βελλάς» κ. Γεωργίου Τσουμάνη και της αριστευσάσης εκ των αποφοίτων κας Αναστασίας Κατσάνου.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο οποίος απηύθυνε πατρικές ευχές και νουθεσίες.

Μετά την καθομολόγηση ο Σεβασμιώτατος, ο Ηγούμενος και η Πρόεδρος επέδωσαν τα πτυχία στους αποφοίτους των δύο Προγραμμάτων της Ακαδημίας των: α) Ιερατικών Σπουδών και β) Εκκλησιαστικής Μουσικής και Ψαλτικής. Η όλη τελετή ολοκληρώθηκε με παράθεση μικρής δεξίωσης.

apomoni bellas 1

apomoni bellas 1

apomoni bellas 1

apomoni bellas 1

apomoni bellas 1

apomoni bellas 1

apomoni bellas 1

apomoni bellas 1

apomoni bellas 1

apomoni bellas 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου